тел.: +359 32 994 700 e

д-р Д. Григоров

d-r Dimo_Grigorov

Завършил е медицина в Българската медицинска академия, МУ-Пловдив през 1985 г.

Придобива Специалност „Хирургия“ през 1992 г.,

Специалност „Гръдна хирургия“ през 1998 г.

Специалност „Здравен мениджмънт“ през 2015 г.

Д-р Григоров има придобити редица квалификации и сертификати, като Абдоминална ултразвукова диагностика през 2008 г., Мамографска и ултразвукова диагностика на млечна жлеза, щитовидна жлеза през 2010 г. Същата година от МУ-Пловдив получава свидетелство за призната специалност по „Гастроентерология и диетететика“. Има правоспособност по „Интервенционална гастроинтестинална ендоскопия“, „Конвенционална гастроинтестинална ендоскопия с биопсия“, а през 2012 г. по „Трансанална ендоскопска микрохирургия“.

 

Дълги години е работил като лекар-хирург в Гръдно-коремна хирургия на УМБАЛ „Св. Георги“ ЕАД и главен асистент към МУ-Пловдив. През 2014 г. е назначен за началник отделение по Еднодневна и миниинвазивна хирургия към УМБАЛ „Св. Георги“ ЕАД, където работи и до днес.

 

Лекувани заболявания:

- извършва първокачествена и навременна диагностика на заболявания на коремната стена, гръдната стена, средностението, хранопровода и плеврата.

- извършва диагностика и лечение на заболявания на белия дроб, като предлага рентгенова диагностика на белите дробове и профилактика и лечение на белодробни заболявания.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови