Вече повече от година в полза на пациента! Planmeca PROMAX 3D Max Planmeca Promax ® 3D Max

pmx3d_max.jpg

Уникален апарат, без аналог!

На територията на МЦ „Св. Св. Козма и Дамян“ (бул. „Освобождение“ № 79) вече повече от една година е разположен единствения в гр. Пловдив и Региона „CBCT“ (Cone Beam Computed Tomography) скенер Planmeca Promax ® 3D Max.

Ние предлагаме най-доброто качество на изображението с оптимална доза (приблизително 10 пъти по-ниска от стандартната компютър-томография)!

От него вече се възползваха над 600 пациента!

Planmeca PROMAX 3D Max е подходящ за множество диагностични изисквания: тези на ендодонтията, пародонта, ортодонтия, имплантология, лицево-челюстната хирургия и ТМС анализ. Системата има софтуер и технология за изследване на синуси, средно ухо, череп, челюсти.

Предимството на този метод е, че при изследването на синуси и челюсти, наличните метални коронки, мостове и импланти не влошават качеството на получените изображения.

Получените резултати автоматично се визуализират в 3D режим с висока резолюция. Самото изследване протича много по-лесно за пациента в сравнение със стандартните КТ изследвания, защото пациентът не ляга на маса и не влиза в пръстен, а е в седнало положение, като рамото се върти около главата му. Това е много важно за пациенти с клаустрофобия.

Моля, да имате предвид, че изследванията не са подходящи за лица под 10 годишна възраст, и за определяне на плътностните характеристики на меките тъкани в структурата на главата и шията.

Ние Ви очакваме, а Вие ще бъдете посрещнати от изключителни специалисти в сферата на образната диагностика!

За повече информация на тел. +359 884 562 222


Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


AlternLOGO1

Адрес:

МБАЛ
ул. Маестро Г. Атанасов № 19

Медицински център
бул. Освобождение № 79

Св. Св. Козма и Дамиян 2019. Всички права запазени.