ПЛАЗМОЛИФТИНГ вече и при нас!

plazmolifting-1200x506.jpg

Най-естественият метод за младост!

В МЦ „Св. Св. Козма и Дамян“ (бул. „Освобождение“ № 79) под професионализма на признат специалист като д-р Анастасия Желева се извърша вече и плазмолифтинг или още плазмотерапия! Д-р Желева е преминала специализирани курсове и обучения при едни от най-добрите в областта на плазмотерапията, за което притежава и необходимите сертификати.

Плазмолифтинкът е един изключителен метод, който по естествен начин, без никаква добавъчна химия възстановява увредената и състарена кожа на лицето, и то само чрез апликация на собствена плазма, получена от самият пациент!

Какви са предимствата на този метод и какво да очаквате?

Предимствата на плазмотерапията са много. Тя се прилага успешно при пациенти от всички възрастови групи, при които се наблюдават първи признаци за стареене на кожата. Подходяща е за хора с алергии, тъй като се прилага само собствена тъкан (вид автотрансплантация). По ред причини плазмолифтингът е максимално сигурен и щадящ метод.

Процедурите, които се предлагат при нас в МЦ „Св. Св. Козма и Дамян“ са:

  • Плазмолифтинг на лице;
  • Плазмолифтинг на лице и шия;
  • Плазмотерапия в устната кухина.

Всяка манипулация може да се извърши след преглед и консултация с д-р Анастасия Желева.

Какво да очаквате от нея?

Специлно внимание към всеки пациент, индивидуален план на терапия, и разбира се, професионално и качествено изпълнение на услугата, гарантиращо крайната цел!

 

За повече информация може да прочете тук: https://kozmadamian.com/plazmolifting-i-plazmoterapiq/ или да се обадите на тел. +359 884 562 222


Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


AlternLOGO1

Адрес:

МБАЛ
ул. Маестро Г. Атанасов № 19

Медицински център
бул. Освобождение № 79

Св. Св. Козма и Дамиян 2019. Всички права запазени.