С новата подобрена система STUDEX – пробиването на уши е бързо и нежно

Studex_web_main_system75_trust_2022.jpeg

С новата подобрена система STUDEX Пробиването на уши става бързо и много нежно. Не се чувства дискомфорт. Извършва се със специален за целта инструмент за пробиване на уши, а обеците са медицински и е препоръчително да остават на място 4-6 седмици след пробиването.

 

Тази система е изключително подходяща за малки деца. Тя осигурява оптимална хигиена. Обицата е опакована в  картридж за еднократна употреба, който е поставен в стерилна блистерна опаковка. Операторът не докосва картриджа нито при поставянето му в инструмента, нито при изваждането му. Като изходен материал на обиците за пробиване на уши STUDEX® използва най-добрата американска медицинска стомана. Обиците за пробиване на уши на STUDEX® са произведени в завода на STUDEX® в Лос Анжелис, Калифорния.

Всички обици за пробиване на уши на STUDEX® са опаковани и стерилизирани така, че надвишават изискванията на F.D. A. и на Европейскaта комисия.

 

Патентованата технология осигурява нежно пробиване и затова Система е идеална за пробиване на ухото в областта на хрущялната част.


Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


AlternLOGO1

Адрес:

МБАЛ
ул. Маестро Г. Атанасов № 19

Медицински център
бул. Освобождение № 79

Последни новини

Св. Св. Козма и Дамиян 2019. Всички права запазени.