МБАЛ

Отделение по ортопедия и травматология
Легова база

Отделението по Ортопедия и травматология на МБАЛ „Св. св. Козма и Дамян’’ ООД – гр. Пловдив разполага с нова модерна леглова база и операционни зали, една от които е оборудвана с нова високотехнологична медицинска апратарута тип С-рамо, чрез която се осъществява постоянен рентгенов контол, необходим за качествено изпълнение на оперативната дейност. Това е най-щадящият образен метод за подпомагане на диагнозата и лечението, с което се определя стадия на заболяването и травмата, и дава оценка на оперативната интервенция за откриване на порочни изпълнения.


Заболявания

Съвременният инструментариум позволява оперативно лечение на голяма част от заболяванията в областта на ортопедията и травматологията при деца и възрастни.


Професионализъм

Осигуряване на достъпни, съвременни, адекватни, ефективни и високотехнологични методи за диагностика и лечение на пациенти от цялата страна и чужбина в съчетание с традициите в българското здравеопазване и съвременните нови технологии и тенденции в областта на ортопедията и травматологията за лечение на травми и заболявания на опорно-двигателния апарат.


Дейност по клинични пътеки


МБАЛ „Св. Св. Козма и Дамян“ ООД изпълнява по сключен договор с НЗОК следните здравни дейности, гарантирани от бюджета на НЗОК в областта на ортопедията и травматологията.


Прочети

Платени дейности


МБАЛ „Св. Св. Козма и Дамян” предлага широк спектър от високоспециализирани дейности, които Националната здравноосигурителна каса не покрива. Те се осъществяват при условията на платен прием.


Прочети


AlternLOGO1

Адрес:

МБАЛ
ул. Маестро Г. Атанасов № 19

Медицински център
бул. Освобождение № 79

Последни новини

Св. Св. Козма и Дамиян 2019. Всички права запазени.