ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ

1683741390612050-1200x1193.jpg

Успешните медицински специалисти, освен да са изкусни в работата си, умеят и да обясняват на пациентите си сложните теми на раз

бираем език. В стремително развиващата се индустрия за красота е важно да имаме свободен достъп до мнение, което да формира векторите на движение за всеки, за когото е важна естетиката на лицето и тялото. Затова с лекаря си трябва да имате възможност да разговаряте свободно за най-добрите методи и технологии, за предпочитанията си и за притесненията си, свързани с избраните от вас естетични процедури.

Д-р Благовеста Бонева и д-р Виктория Мартинова са лекари специализанти по кожни и венерически болести в клиниката по кожни и венерически болести на УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. От една страна, те имат шанса да специализират и да усъвършенстват уменията си при водещи професионалисти. Високото доверие към медицинския център се поддържа и чрез прецизната селекция на специализанти. Пациентите им са привилегировани да бъдат в пряк досег с новата енергия, със знанията за иновативните технологии и продукти в областта. Амбицията и любопитството към новото, характерни за новото поколение специалисти, срещат тук благодатна почва за развитие.

След завършването на Медицински университет в Пловдив д-р Бонева и д-р Мартинова специализират в Клиниката по кожни и венерически болести към УМБАЛ „Свети Георги“.

Членове са на Българския лекарски съюз, Българското дерматологично дружество и на Европейската асоци-

ация по дерматология и венерология. Участват в научни конференции и обучения по клинична и естетична дерматология както в България, така и в чужбина.

Техните красиви и усмихнати лица носят позитивните вибрации, от които всички имаме нужда, а професионализмът им създава спокойната атмосфера по време на процедурите, извършвани от тях в Медицински център „Св. св. Козма и Дамян“. Може да ги посетите освен за дерматологична консултация, също за инжекционни мезотерапии за лице и околоочна зона, лечение на акнеична кожа, инжекционна мезотерапия за стимулиране растежа на косата, скинбустери за дълбока хидратация и биоревитализация, безиглена мезотерапия, инжектиране на дермални филъри, поставяне на ботулинов токсин. Пациентите остават доволни, защото д-р Благовеста Бонева и д-р Виктория Мартинова защитават посланието към всички тях: „Ще ви помогнем да се чувствате добре в кожата си!“ Информация и съвети за грижа за кожата може да научите от техния профил в Инстаграм @skinstation.


Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


AlternLOGO1

Адрес:

МБАЛ
ул. Маестро Г. Атанасов № 19

Медицински център
бул. Освобождение № 79

Последни новини

Св. Св. Козма и Дамиян 2019. Всички права запазени.